Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

„Bagati-va mintile in cap si fiti fideli partidului”- indemnul senatorului Bota catre membri PSD

AMENINTARI. „Am pregatit un ac pentru fiecare cojoc” – asta spune Sorin Bota, senator PSD Maramures, mesajul fiind transmis unor politicieni care, in aceasta campanie electorala s-au dovedit a fi duplicitari.

Dupa anuntarea rezultatului alegerilor prezidentiale si a referendumului national, senatorul PSD a iesit „la rampa” cu o declaratie de multumire celor care s-au prezentat la urne, dar si cu o atentionare pentru „indivizii duplicitari” – dupa cum i-a numit pe unii politicieni.

„Le multumesc celor care au votat cu Mircea Geoana, dar si celor care au votat impotriva dictaturii basesciene. Mai avem un hop de trecut si le solicit tuturor sa se mobilizeze pentru a scapa de pericolul reintoarcerii la perioada de dinainte de 1989. Nu mai dorim dictatura în Romania!”, a punctat Bota. Liderul PSD este convins ca bunul-simt al maramuresenilor va fi decisiv in turul doi.

Mesaje cu dedicatie

In ceea ce priveste relatia dintre politicieni, senatorul PSD a aratat ca, pe parcursul campaniei electorale, a facut unele constatari care il determina sa ia atitudine. „Nu pot sa nu constat faptul ca aceasta disputa politica a scos la iveala indivizi duplicitari. Ii atentionez ca am pregatit pentru fiecare <cojoc> cate un ac pe masura. Le recomand sa isi salveze pielea politica in ceasul al doisprezecelea”, a subliniat Bota.

Senatorul PSD nu-i iarta nici pe colegii social-democrati care, prin atitudine si modul de lucru in interesul partidului, l-au dezamagit in ultima perioada. „Indiferent de rezultatul de peste doua saptamani, in PSD Maramures va exista o curatenie. Le mai recomand sa intre in programul stabilit, sa isi bage mintile in cap si sa fie fideli partidului care i-a facut, pe unii chiar oameni, iar pe altii i-a ridicat pe scara sociala”, a declarat senatorul.

Primarii care sprijina candidatul PD-L- in vizorul senatorului

Sorin Bota a lansat un mesaj si la adresa primarilor care au deranjat prin actiunile ilegale in ziua alegerilor si au depus eforturi sustinute pentru a-i aduce voturi lui Traian Basescu.

„Primarilor prea zelosi de la PD-L, mai ales cei care au fost sanctionati din cauza neregulilor constatate la alegeri: Farcasa, Ulmeni (primar amendat de Politie) le recomand ca, in Postul Craciunului, sa fie mai domoli si sa se gandeasca si la viat?a de dincolo de 6 Decembrie. Toleranta pe care PSD a aratat-o in 2001 nu o vor regasi in 2010”, a punctat senatorul PSD.

Lăsaţi un răspuns