Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 23 aprilie 2024

FC Silvania a invins FC Baia Mare

FOTBAL. Peste 600 de spectatori au fost prezenti, la meciul dintre FC Baia Mare si FC Silvania Cehu Silvaniei, contand pentru etapa a 14-a din Liga a doua, seria Vest. Meciul s-a desfasurat sambata, 14 noiembrie pe Stadionul Dealul Florilor din Baia Mare.

Victoria a revenit oaspetilor, la paza scorul fiind de 1-0. Meciul a fost arbitrat de Stefan Erdei (Oradea), asistat de Gabriel Dan (Timidoara) si Florin Hanca (Aiud), iar observatori au fost Nicolae Ardelean (Arad) si Stefan Szilaghi (Satu Mare).


FC Baia Mare a scos in teren o echipa formata din Bota – Han, Hodor, Somcherechi, Bar, Drule, Ernszt, Iatu (min. 30 Bichiri; min. 81 Peres), Negrea, Achim (min. 65 Gherman), Roszel.
Echipa antrenata de Dacian Nastai (FC Silvania) a jucat cu Gabor – Muntean, Muresan, Onet, Brata, Bente (min. 81 Edvan), Svarczkopf, Petcut, Lupo, Gavrilescu (min. 57 Villand), Suteu (min. 98 Danila).

Scorul a fost deschis de catre oaspeti in minutul 13, golul fiind marcat de Lupo care a primit balonul dintr-o centrare a lui Gavrilescu. Tabela a ramas neschimbata la finalul primei reprize. In minutul 48, dupa o lovitura libera, executata de Bar, Drule egaleaza dupa o lovitura cu capul din careul mic. Scorul a ramas neschimbat pana in minutul 78, cand  Svarczkopf inscrie pentru oaspeti.

Cartonase galbene: FC Baia Mare – Hodor (min. 40), Somcherechi (min. 45+1), Drule (min. 71), Negrea (min. 80),

FC Silvania – Brata (min. 29), Muresan (min. 44), Svarckopf (min. 56), Lupo (min. 80).

Lăsaţi un răspuns