Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Mircea Man si-a serbat ziua de nastere cu „Ciocoii vechi si noi”

carti Bota01CADOU. Mircea Man, presedintele Consiliului Judeteran (CJ) Maramures a avut parte de un cadou surpriza cu ocazia zilei de nastere, pe care i l-a trimis- „vechiul prieten” – senatorul PSD, Sorin Bota. Pe langa urari de bine si sanatate Bota i-a trimis presedintelui CJ, la ceas aniversar, doua carti, cu invataminte care l-ar putea ajuta pe Man, atat in activitatea administrativa, cat si in cea politica.

 

„Cadoul se doreste a fi un umil omagiu adus presedintelui tuturor maramuresenilor”, a subliniat Bota. Prima carte este cea pe care senatorul a publicat-o, o lucrare de specialitate pe tematica transporturilor in Romania, iar a doua este o lectura obligatorie: „Ciocoi vechi ?i noi” de Nicolae Filimon.

 

„Chiar daca opera lui Filimon este mai mult decat actuala in politica maramureseana, gestul nu trebuie interpretat mai mult decat este. Un gest de prietenie si recunoastere”, a declarat Bota.

 

Gestul de „prietenie si recunoastere” nu a fost trecut cu vedere de presedintele CJ si chiar la determinat sa se simta mandru ca, dintre toti sarbatoritii din institutie, de la final de noiembrie, este singurul care a primit cadou.

 

Mircea Man si-a serbat ziua de nastere in 26 noiembrie, iar Emil Marinescu, vicepresedintele CJ, cu o zi mai devreme.

Lăsaţi un răspuns