Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

„Cine rezista provocarilor ramane in functia publica”- avertizeaza Emil Boc

Emil Boc - premier

Emil Boc - premier

AVERTISMENT. „Acolo unde exista indolenta, greseala si incapacitate profesionala va trebui sa continuam schimbarile din mers pentru ca lucrurile sa mearga bine. De aceea, va atrag atentia ca ceea ce am spus se va monitoriza in perioada urmatoare si cine rezista provocarilor acestei functii publice ramane. Cine nu, pleaca”, a declarat Emil Boc la videoconferinta cu prefectii de la sfarsitul acestei saptamani.

In repetate randuri, premierul a subliniat ca prefectii si directorii serviciilor responsabile cu intretinerea si deszapezirea drumurilor pe timp ce iarna trebuie sa lucreze in interesul cetatenilor, iar cine nu isi face treaba va raspunde cu functia.  

Pentru a arata ca a luat deja unele masuri fata de cei care nu si-au facut treaba, primul-ministru a reamintit ca, din cauza proastei gestionari a situatiei din ultimele zile, au fost demisi doi directori. Este vorbas de directorul de intretinere de la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri si directorul Directiei de Drumuri si Poduri Bucuresti.

Premierul a cerut responsabililor autoritatilor publice sa actioneze pentru a face fata provocarilor.

Lăsaţi un răspuns