Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

„Sa plateasca sfatuitorii lui Geoana” – solicitarea senatorului Bota

 

Senatorul Bota cu Mircea Geoana

Senatorul Bota cu Mircea Geoana

REFORMA. Sorin Bota, senator PSD vrea reforma in PSP. Mai mult, parlamentarul cere celor care l-au sfatuit pe Mircea Geoana in campania electorala sa-si asume esecul si sa plateasca pentru nereusita.

 

Senatorul PSD de Maramures, Sorin Bota crede ca sosit momentul unei reforme profunde la nivel de conducere a partidului. Senatorul este una din vocile ardelene care vor schimbarea, dar nu doar de dragul schimbarii.

 

Geoana nu a fost la femei

Secretarul executiv al PSD, senatorul Sorin Bota, crede ca cei care l-au sfatuit pe Geoana in campanie trebuie sa plateasca. „Geoana n-a pierdut, am pierdut cu totii. Ei au furat si noi am stat ca fraierii si n-am luat masuri de protectie, iar asta nu i se poate imputa lui Geoana. Lui i se pot reprosa deplasarile nocturne, care, daca ar fi fost la femei, ar fi fost intelese de electorat, dar n-au fost la femei. Cei din jurul lui, care au gresit si au gestionat prost alegerile, trebuie sa plateasca primii”, a declarat Bota.

 

„Sa ne rotim pe scaune”

Parlamentarul PSD este de parere ca, dupa aceasta campanie electorala, este obligatorie reformarea partidului. “Poate asa a fost sa fie, sa vina acum reforma, care a inceput cu Mircea Geoana si n-a mai continuat cu Mircea Geoana, care a indepartat Grupul de la Cluj. Dar o reforma in care sa ne rotim pe scaune tot noi, care tinem de cinci ani partidul in opozitie, eu, unul, nu mai accept”, a spus Bota.

 

Pe de alta parte, analiza trebuie continuata pana la nivel de organizatii judetene, considera senatorul PSD.

Lăsaţi un răspuns