Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

„Sa rupem pisica in doua”- sfatul senatorului Sorin Bota

senator Bota

Sorin Bota- senator PSD

RECOMANDARE. Sorin Bota, senator PSD de Maramures, considera ca frauda de la alegerile prezidentiale trebuie cercetata de institutiile abilitate ale statului. Asta dupa ce senatorul a constatat ca sunt anumite structuri ale statului nu-si fac treaba de frica. In astfel de conditii, senatorul le cere sa „rupa pisica in doua”.

 

„Cui ii este frica de renumararea voturilor sau de reluarea votului? Celor care au profitat si profita in continuare de carentele legislative? Sau este vorba de cei care au transformat furtul electoral in arta si doresc sa isi conserve puterea bazandu-se pe furt! PSD nu este organ de ancheta si nu poate sa arate mai mult decat dovezile pe care le-a primit de la cei care din constiinta civica ne-au pus la dispozitie materiale si ceea ce oamenii nostri au reusit sa observe in legatura cu modul in care s-a furat”, a declarat Bota.

 

Senatorul sustine ca toti cei din spatiu public, de la partide politice au recunoscut si sunt de acord ca a existat furt. „Traim in tara in care furtul este tolerat, iar cel care fura mai mult, castiga. Hai sa facem alegeri-concurs de furat! Partidele nu se mai confrunta in idei , in programe ci se confrunta in puterea de cumparare a votului. Asta nu ii tara in care ne-am dorit, dupa momentul 1989, sa traim”, a subliniat Bota.

 

Legat de situatia din Maramures, senatorul considera ca rezultatul obtinut de PSD in Colegiul sau (46%) este multumitor.

„Cu toate furturile si tradarile unora, rezultatul de 46% obtinut in Maramures este unul bun. Fara furturi si tradari, azi Maramuresul ar fi fost rosu pe harta electorala”, a opinat Bota.

Senatorul maramuresean isi exprima speranta ca magistratii de la Curtea Constitutionala vor avea curajul sa ia o decizie inteleapta.

Lăsaţi un răspuns