Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 23 aprilie 2024

Impact mortal pe dealul Dura

ACCIDENT MORTAL. Grav accident de circulatie pe E 58 la iesirea din Baia Mare spre Satu Mare. Trei personae au fost ranite si una a decedat pe loc. Echipele de descarcerare au intervenit pentru a scoate persoana decedata dintre fiarele contorsionate.

Miercursi seara, pe dealul Dura de la iesire din Baia Mare s-a produs un grav accident de circulatie. Tragedia s-a produs pe fondul cabosabilului umed. Conducatorul unui autoturism Dacia, cu numar de inmatriculare MM-01-JHC se indrepta spre Baia Mare. In panta, a pierdut controlul volanului, a trecut pe contrasens si a intrat in coliziune cu  o autoutilitara VW care venea din sens opus. In urma impactului deosebit de puternic dintre cele doua autovehicule, soferul autoturismului a decedat pe loc. Alte trei persoane, pasagere in dubita, au fost ranite si au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.

Angajatii Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta, sositi imediat la fata locului, l-au descarcerat pe soferul decedat. A fost o interventie deosebit de dificila, care a durat aproape o jumatate de ora.

In urma impactului, extreme de violent autoturismului Dacia a fost puternic avariat.

Lăsaţi un răspuns