Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 23 aprilie 2024

PNL nu vrea sa fie marioneta lui Basescu

 

Antonescu si Basescu

Antonescu si Basescu

DECLARATIE. Crin Antonescu, seful liberalilor, sustine ca Partidul National Liberal (PNL) exclude posibilitatea de a face parte dintr-un guvern marioneta a lui Traian Basescu. Declaratia a fost facuta pentru a alunga orice urma de indoiala legata de negocierile cu PD-L in vederea guvernarii si a formarii unei majoritati parlamentare.

Totdata, Antonescu multumeste romanilor care au votat pentru  Revolutia Bunului Simt si pentru scoaterea Romaniei din criza politica, economica, morala si institutionala in care a fost aruncata de dictatura bunului plac instaurata de Traian Basescu.

Printr-o declaratie politica, Antonescu a subliniat ca PNL asteapta cu incredere decizia Curtii Constitutionale care este chemata pentru prima oara sa se pronunte asupra gravelor fraude comise in turul al doilea al alegerilor prezidentiale de catre organizatorii scrutinului.

„PNL ramane consecvent in actiunea sa politica de consolidare a democratiei, de respectare a drepturilor si libertatilor cetatenesti, de sustinere a unor programe de dezvoltare economica care sa duca la intarirea clasei de mijloc si aducerea nivelului de viata al romanilor la cel mediu european. PNL nu este dispus sa faca niciun compromis cu liderii si cu fortele politice care incearca sa instituie in Romania un regim autoritar, care trateaza institutiile statului ca pe propria lor mosie si care incearca sa îngenuncheze initiativa si actiunile cetatenilor liberi ai acestei tari”, a subliniat presedintele PNL.

Partidul National Liberal l-a mandatat pe presedintele PNL sa conduca discutiile cu toate fortele politice si cu toate structurile reprezentative ale societatii civile pentru a contura cele mai bune solutii pentru o buna guvernare a Romaniei.

Lăsaţi un răspuns