Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Autotren in flacari

 

INCENDIU. Autovehicul in flacari pe drumul european E 58.Este vorba de un autotren care s-a aprins, in mers, in timp ce trecea prin localitatea Satulung. Incendiul s-a produs, cel mai probabil, de la o defectiune la instalatia electrica. Pentru stingerea focului a fost nevoie de interventia pompierilor de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta- Brigada Somcuta Mare.

Situatie de urgenta in comuna Satulung. Un autotren, marca MAN, care trecea prin localitate, pe E 58, dinspre Dej spre Baia Mare a luat foc in mers. Cabina a luat foc, iar conducatorul auto a fost nevoit sa traga pe dreapta. La volanul autotrenului se afla un conducator auto din Ungaria. El a incercat sa stinga focul, insa acesta s-a extins cu repeziciune. Pericolul a fost cu atat mai mare cu cat autovehiculul era incarcat cu rumegus, material usor inflamabil.
Localnicii au apelat la sprijinul pompierilor, care au intervenit de urgenta. Garda de interventie Somcuta Mare a stins incendiul repede si nu s-au inregistrat victime. Conducatorul auto a avut nevoie de translator pentru a comunica cu politistii. Sublocotenent Radu Bodea, de la Brigada de pompieri Somcuta Mare, a precizat ca masina apartine unei firme maghiare, insa conducatorul auto nu a avut de suferit in urma incidentului.

Pentru fluidizarea traficului, politistii au fost nevoiti sa dirijeze circulatia mai bine de doua ore.

 

autotren incendiat

autotren incendiat

 

 

Lăsaţi un răspuns