Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

„Echipa de conducere pentru Maramures” – spune Sandu Pocol

Sandu Pocol - prefect MM

Sandu Pocol - prefect MM

CONDUCERE. Revenirea pe functia de subprefect a inalt functionarului public Bondi Gyongyike, nu-l deranjeaza pe reprezentantul guvernului in teritoriu. Sandu Pocol, prefectul judetului, recunoaste faptul ca a colaborat bine cu echipa formata din Constantin Bolos si Dorin Buda. Dupa aprobarea hotararii de incetare a mandatului de subprefect, Pocol a decis sa-i multumeasca lui Constantin Bolos pentru buna colaborare si activitatea desfasurata.

In sedinta de guvern de ieri, au fost aprobate mai multe hotarari privind numiri si eliberari din functie de prefecti si subprefecti din mai multe judete. Doua dintre acestea fac referire la judetul Maramures. In baza acestor hotarari, Constantin Bolos – subprefect al judetului, isi va inceta exercitarea temporara a functiei publice de subprefect. Prin aplicarea mobilitatii, pe postul de subprefect va reveni fostul prefect al judetului Bondi Gyongyike.

Sandu Pocol, prefectul judetului a declarat: „Am aflat aseara despre decizia Guvernului, prin care s-a hotarat incetarea exercitarii temporare a functiei de subprefect de catre Constantin Bolos si numirea din functia de inspector guvernamental in functia de subprefect a doamnei Gyongyike Bondi. Ii multumesc lui Constantin Bolos pentru intreaga activitate desfasurata in Institutia Prefectului, respectiv buna colaborare pe care am avut-o cu domnia sa.”

Prefectul judetului s-a ferit sa comenteze decizia Executivului de schimbare a subprefectilor. „Am inteles ca este vointa partidelor politice aflate la guvernare. Sunt convins ca impreuna cu subprefectii vom lucra in echipa pentru binele maramuresenilor si pentru a contribui la dezvoltarea economica si rezolvarea problemelor sociale a judetului nostru”, a subliniat Pocol.

Lăsaţi un răspuns