Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Intram in sezonul intelegerilor pe sub masa- spune Doru Lese

OPTIMISM. „Vrem o noua sesiune care sa fie mai buna pentru Maramures. Am muncit si in vacanta parlamentara, dar sper sa ne gasim fortele necesare sa atragem fonduri in Maramures, prin lobby-ul pe care il vom face”, a declarat Doru Lese, deputat PD-L Maramures. Acesta a subliniat ca, pe lista prioritatilor a pus probleme legate de reabilitarea drumurilor din judet si cele privind electrificarea locuintelor. „Cred ca vom face treaba buna si vom gasi intelegere pentru a atrage fondurile necesare rezolvarii acestor probleme”, a declarat Lese.

 

Deputatul PD-L sustine ca problemele maramuresenilor se rezolva mai usor, daca parlamentarii care reprezinta acest judet fac front comun si insista pe langa ministri pentru a obtine fonduri prin ordonante de guvern sau alte forme de finantare. „Avand in vedere faptul ca bugetul a fost votat, cred ca se poate spune despre aceasta sesiune parlamentara ca e sezonul intelegerilor pe sub masa”, a punctat Lese.

In completare, deputatul Nicolae Bud (PD-L) sustine ca, pe langa problema electrificarii si a reabilitarii drumurilor nu trebuie uitate nici finantarile pentru proiecte aflate in lucru, insa care nu au fost finalizate, din lipsa de fonduri. „Ma refer aici la lucrari de canalizare, alimentare cu apa, canalizare, reabilitari la unitatile de invatamant, lacase de cult si camine culturale. Eu am in colegiu cate exemple si sper sa gasim intelegere pentru ca fondurile necesare finalizarii acestor proiecte sa ajunga in Maramures”, a declarat Bud.

Lăsaţi un răspuns