Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Trafic in conditii de iarna in Maramures

trafic iarna

trafic iarna

TRAFIC. Iarna si-a reintrat in drepturi. Circulatie rutiera in conditii de iarna pe drumurile din judet. Circulatia se desfasoara in conditii de iarna pe drumurile nationale si judetene. Nu sunt drumuri blocate. Angajatii Serviciului Politiei Rutiere patruleaza pe DN 18, in Pasul Gutai si opresc din drum  autovehiculele care nu sunt pregatite de iarna.  

Astazi, iarna si-a reintrat in drepturi. Zapada cayuta in dupa-amiaza zilei a dat de lucru drumarilor. Angajatii de la drumurile judetene au actionat cu 20 de utilaje si au imprastiat 180 tone de material antiderapant. La Cavnic, pe DJ 193, stratul de zapada masoara 2 centimetri.         

Sec?ia de Drumuri Nationale Baia Mare a actionat cu 10 de utilaje de deszapezire si au imprastiat 65 tone de material antiderapant. Reprezentantii Comitetului  Judetean pentru Situatii de Urgenta recomanda conducatorilor auto sa circule preventiv, sa aiba echipate autovehiculele cu anvelope de iarna, lanturi antiderapante si sa adapteze viteza la conditiile meteorologice.

Lăsaţi un răspuns