Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 8 decembrie 2022

Catalin Chereches a demisionat din PSD

Catalin Chereches, deputat de Maramures

Catalin Chereches, deputat de Maramures

MARAMURESUL FARA DEPUTATI. Deputatul PSD de Maramures, Catalin Chereches, s-a inscris miercuri, in grupul parlamentarilor independenti, declarand ca incepe „un drum nou, alaturi de oameni seriosi, verticali, morali si, in primul rand, buni romani”.” Am intrat in PSD in urma cu 7 ani, alaturi de Gabriel Oprea si Cristian Diaconescu. In calitate de purtator de cuvant al organizatiei de Maramures, am colaborat foarte bine cu domnul Diaconescu, care era purtatorul de cuvant al partidului”, se arata intr-o declaratie a acestuia.

 

„De-a lungul timpului, in PSD am avut si bucurii si dezamagiri, dar, de astazi, incepem un drum nou, alaturi de oameni seriosi, verticali, morali si in primul rand, buni romani. Este o onoare pentru mine sa fac acest pas alaturi de Cristian Diaconescu si sunt convins ca impreuna cu Gabriel Oprea, Cristi Diaconescu si ceilalati colegi pe care ii cunosc, voi putea sa realiez proiecte pentru baimarenii mei, pentru maramuresenii mei si pentru toti romanii. Voi pune umarul la constructia unei formatiuni politice adevarata, de centru-stanga, avand la baza interesul national, pentru echilibru, pentru depasirea crizei economice si pentru o buna guvernare”, mai spune el.

De profesie economist, Catalin Chereches este secretarul Comisiei pentru politica economica, reforma si privatizare din Camera Deputatilor si membru al Comisiei permanente comune pentru afaceri europene a Parlamentului Romaniei. El este al cincilea parlamentar PSD care se alatura independentilor dupa victoria lui Ponta la presedintia PSD.

Sursa: Mediafax

Lăsaţi un răspuns