Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Mircea Geoana: „Imi pun mandatul de presedinte al Senatului la dispozitia partidului”

Mircea Geoana

Mircea Geoana

MESAJE PE BLOG. „Daca decizia PSD va fi ca trebuie sa demisionez, voi demisiona. Nu am nicio problema in acest sens. Am insa o problema cand se incearca cumpararea tacerii, oferindu-se la schimb functii”, a subliniat Mircea Geoana, astazi, pe blogul sau.

Mircea Geoana precizeaza, in replica la mesajul postat, tot astazi, de Adrian Nastase, si tot pe calea blogului, ca isi depune mandatul de presedinte al Senatului la dispozitia PSD.

Ironic, fostul presedinte al social-democratilor il ataca pe Adrian Nastase care, „imbarbatat de noul statut informal pe care il are in partid, a lansat cateva mesaje care ar fi fost de luat in seama daca n-ar fi venit de la domnia sa”. „Imi transmite de fapt sa stau cuminte, daca mai vreau functia de la Senat, mesaj pe care de altfel l-am primit si pe alte canale. Ei bine, raspunsul meu, este foarte simplu: imi pun mandatul de presedinte al Senatului la dispozitia partidului”, precizeaza Mircea Geoana.

Fostul presedinte al PSD acuza dorinta unor membri ai partidului de a declansa un razboi in partid si de a cauta vinovati.
„Sfatul meu pentru toti acesti colegi si colege este sa-l lase pe Victor Ponta sa conduca partidul. Deocamdata el a castigat si el trebuie sa conduca. Cine incearca sa-l manevreze pe Victor face un mare rau partidului”, spune Geoana, care precizeaza ca „Victor are toata sustinerea mea atata vreme cat intelege ca el a fost votat de Congres si nu Ion Iliescu, Adrian Nastase sau Miron Mitrea”, a subliniat Geoana.

Lăsaţi un răspuns