Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

PD-L si-a amanat sedinta Colegiului Director

Gheorghe Marian, PD-L

Gheorghe Marian, PD-L

REPROGRAMARE. Conducerea PD-L a decis sa amane lucrarile de astazi a Colegiului Director, intrunire care urma sa reuneasca pe reprezentantii Biroului Permanent National al partidului, membri guvernului, liderii organizatiilor judetene, primarii PD-L de orase si parlamentarii democrat-liberali.

Sedinta Colegiului Director de astazi, 20 februarie, care urma sa se desfasoare la Palatul Parlamentului a fost amanata. Decizia a fost luata de conducerea partidului pe considerentul ca in aceasta zi are loc Congresul Extraordinar al PSD. „Biroul Permanent National al PD-L care se va intruni la inceputul saptamanii viitoare va stabili data la care va fi organizata sedinta Colegiului Director a partidului. La aceasta reuniune, membri Colegiului vor face o analiza a stadiului reformei si vor dezbate aspecte politice”, a declarat Gheorghe Marian, secretar general PD-L Maramures.

Reader Feedback

Un raspuns catre “PD-L si-a amanat sedinta Colegiului Director”

  1. todorut spune:

    Eu cred ca de aceea au amanat data Colegiului Director sa poata vedea Boc daca nu cumva candideaza vreunul de la pdl la alegerile din psd?

Lăsaţi un răspuns