Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

PSD comparat cu PNTCD de catre Octav Cozmanca

Octav Cozmanca

Octav Cozmanca

PREVIZIUNEA SCINDARII. Fostul social-democrat Octav Cozmanca sustine ca este posibil ca la Congresului PSD, sa fie anuntate persoanele care vor face parte din conducerea interimara a unui viitor partid de stanga. El a transmis o scrisoare deschisa participantilor la Congresul PSD in care arata ca grupul Geoana a dus partidul de la pozitia de lider in viata politica romaneasca la un partid de mana a doua, concluzionand ca se impune „o noua stanga pentru o noua Romanie”.

 

„Consider ca PSD se indreapta catre un dezastru total, riscand sa aiba, in scurt timp, soarta PNTCD. Este de neinteles faptul ca in aceste momente – cand tara este intr-o profunda criza (saracie, disponibilizari masive, buget necorespunzator pentru invatamant, sanatate, agricultura sii armata, disolutie a unor autoritati ale statului de drept) – Partidul Social Democrat isi continua propria disolutie, se accentueaza luptele interne intre grupurile de influenta, iar unii lideri se ocupa de fenomene paranormale, acceptand crearea si incurajarea unui climat mafiot in partid”, a subliniat  Cozmanca.

 

In scrisoarea deschisa Cozmanca le transmite fostilor sai colegi de partid sa salveze social-democratia. „Va rog, stimati fosti colegi – daca credeti cu adevarat in Partidul Social Democrat – sa analizati cu maxima exigenta si responsabilitate destinele partidului, sa adoptati masurile absolut necesare pentru a salva social-democratia din Romania, dar nu prin aranjamente de culise sau proceduri paranormale”, cere Cozmanca delegatilor la Congresul PSD.

Lăsaţi un răspuns