Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Mandatul de arestare a lui Ioan Ursut – prelungit de 5 ori pana acum

Ioan Ursut, la tribunal

Ioan Ursut, la tribunal

RAMANE IN AREST. Ioan Ursut si italianul Massimo Loddo, principalii suspecti ai jafului de pe Gutai comis in dimineata zilei de 15 septembrie 2009, vor ramane in arest inca cel putin o luna. Magistratii de la Tribunalul Bucuresti, au decis sa prelungeasca inca o data  mandatele de arestare preventiva, cu alte 30 de zile, incepand cu data de 25 iunie pana in 24 iulie inclusiv. Decizia a fost luata la propunerea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie care a cerut prelungirea masurii arestarii preventive.

 

Ioan Ursut si Massimo Loddo au fost retinuti de oamenii legii, la sfarsitul lunii ianuarie si au fost arestati preventi, decizia fiind luata de magistratii de la Tribunalul Maramures. 

Din arestul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Maramures, cei doi suspecti au fost transferati in arestul Directiei  Cercetari Penale din Bucuresti.

 

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. De la retinerea lor si pana acum mandatele  de arestare preventiva, emie pe numele celor doi,  au fost prelungite de mai multe ori.

 

La inceputul acestei saptamani dosarul a ajuns iar pe masa magistratilor de la Tribunalul Bucuresti, care au admis cererea de prelungire, pentru a cincea oara, a mandatelor de arestare a celor doi suspecti.

citeste si: http://maramuresmedia.ro/2010/articolul-zilei/autorii-jafului-de-pe-gutai-au-fost-retinuti

http://maramuresmedia.ro/2010/articolul-zilei/gratii-pentru-ioan-ursut-pentru-alte-29-de-zile

Lăsaţi un răspuns