Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Mircea Dolha: „Avem nevoie de un alt guvern care sa fie credibil in fata romanilor si a FMI”

Mircea Dolha

Mircea Dolha

GUVERNUL BOC TRIMIS ACASA. „Sunt sigur ca urmatoarele masuri ale guvernului vor fi de crestere a TVA si a cotei unice de impozitare. Spun asta, pentru ca actualul guvern atata stie sa faca: sa majoteze taxele”, a declarat Mircea Dolha, presedinte PSD Baia Mare. Liderul social-democratilor maramureseni sustine ca masurile antisociale luate de guvern si respinse de PSD nu pot fi aplicate decat partial urmare a deciziei date astazi de Curtea Constitutionala Romaniei. Cu toate acestea, presedintele PSD Baia Mare se arata ingrijorat de soarta romanilor, motivand ca, desi Curtea a respins articolul care vizeza reducerea pensiilor cu 15%, guvernul nu se va opri aici ci va veni cu alte biruri care vor afecta buzunarele romanilor.

 

„Sunt convins ca din foarte rau, Romania va merge inspre mai rau. Peste saracia romanilor, guvernul va veni acum cu alte majorari de taxe, cu cresterea taxei pe valoare adaugata si a cotei unice de impozitare”, a declarat Dolha.

Presedintele PSD Baia Mare este de parere ca guvernul Boc trebuie plece. „Este un guvern nelegitim si incompetent care nu mai prezinta credibilitate. Guvernul Boc trebuie sa plece, iar in locul lui da vina un guvern care sa prezinte credibilitate in fata romanilor si a Fondului Moneter International”, a declarat presedintele PSD Baia Mare.

Lăsaţi un răspuns