Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Candidat surpriza pentru Primaria Baia Mare

sursa ziare.com

Ioan Avram Muresan (sursa ziare.com)

Un nou candidat se preconizeaza pentru fotoliul de primar al municipiului Baia Mare. Acesta va fi aruncat in batalia pentru functia de primar din partea PNTCD. Dezvaluirea a fost facuta de Ion Beuca, secretar PNTCD Maramures, pe blogul sau. Acesta recunoaste ca taranistii maramureseni si-ar fi dorit sa revina in functie Cristian Anghel, insa arata ca in caz contrar si daca vor fi organizate alegeri partiale PNTCD Maramures nu va sta de-o parte.

“Sunt multi taranisti in Maramures care au dorit, poate chiar mai mult decat unii lideri liberali, revenirea in functie a fostului primar Cristian Anghel. Evident ca in cazul organizarii unor alegeri partiale pentru functia de primar al municipiului Baia Mare, taranistii maramureseni nu vor sta de-o parte si vor prezenta un candidat propriu”, a punctat Beuca.

Secretarul PNTCD Maramures sustine ca in cercurile taraniste se discuta despre o posibila candidatura care sa fie sustinuta de PNTCD. “Potentialul candidat taranist are o vasta experienta politica, se bucura de un inalt grad de notorietate si in mod cert, in cazul acceptarii candidaturii, ar face fata oricarui candidat care, pana acum, si-a anuntat intentia de a se se inscrie in cursa electorala”, a declarat secretarul PNTCD. Beuca recunoaste faptul ca potentialul candidat la care face referire este Ioan Avram Muresan, fost ministru al Agriculturii, care a ramas aproape de taranistii maramureseni, chiar daca fostul presedinte Petru Milut s-a disociat de el si nu l-am mai perceput ca membru PNTCD.

Lăsaţi un răspuns