Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 23 aprilie 2024

Mircea Man, comparat cu presedintele CJ Arges

Liderii PSD cer ca politia politica sa functioneze si pentru membrii PDL

Mircea Ursache, Gabriel Zetea

Mircea Ursache, Gabriel Zetea

Biroul Permanent Judetean al PSD Maramures a inaintat, astazi, o scrisoare-protest catre PDL Maramures, document destinat presedintelui organizatiei judetene, Mircea Man. In scrisoarea depusa la sediul PDL, PSD Maramures subliniaza ca este alaturi de toti colegii sociali-democrati din Romania in demersul nostru impotriva implicarii fatise a politicului in sfera justitiei.

“Este inacceptabil ca PDL sa faca ceea ce a facut in Arges , unde seful organizatiei PSD a cerut arestarea oamenilor. Romania nu are voie sa se intoarca in trecut, atunci cand opozitia era aruncata in temnita, sub orice fel de pretexte, doar pentru ca nu canta in struna Puterii. Arestarea  presedintelui CJ Arges reprezinta inca o masura <construita> in sediile PDL doar in scopul intimidarii opozitiei. Astfel de gesturi nu vor avea rezultatul scontat. Protestele PSD impotriva Guvernarii portocalii Basescu-Boc vor continua cu si mai mare ardoare. Vom continua sa aratam unde gresiti si de unde furati! Vom continua sa sustinem ca noi, PSD, putem sa guvernam mai bine! Vom spune oricand ca oamenii nu trebuie sa accepte masurile voastre aberante indreptate impotriva propriilor cetateni! Vom continua sa demascam ( alaturi de presa ) toate afacerile ilicite, licitatiile trucate si legile <cu dedicatie> pe care nu incetati sa le puneti in aplicare chiar daca sustineti ca e criza!”, se arata in scrisoarea PSD Maramures, senmata de Mircea Ursache, presedintele organizatiei judetene si secretarul executiv, Gabriel Zetea..

Liderii social-democrati au mai subliniat si faptul ca este regretabil ca legea este azi la cheremul unor “boiernasi portocalii” care nu fac altceva decat sa minta si sa dezinformeze. In documentul inaintat PDL, social-democratii fac trimitere la alti politicieni care sunt membrii PDL si pentru care partidul ar trebui sa ceara arestarea. Este amintit numele fostului ministru al Sportului, Monica Iacob Ridzi, precum si numele lui Ghoerghe Falca, Dan Pasat, Marian Verenciuc, Mircea Banias, Costel Iancu, Cristian Boureanu, Sorin Pandele.

In finalul scrisorii-protest, social-democratii fac apel la bun simt. “De ce nu incercati sa folosti ultimele farame de bun simt pe care le mai aveti si sa evitati umilintele pe care le induceti romanilor? Puteti folosi acest bun simt sa va dati seama ca trebuie sa plecati acasa!”, se arata in document.

Liderii PSD Maramures au subliniat ca au depus scrisoarea la sediul PDL in speranta ca presedintele organizatiei judetene care este si presedinte al Consiliului Judetean va face demersuri astfel incat politia politica a PDL sa functioneze la fel si in cazul membrilor PDL, inclusi a lui Man care, in opinia social-democratilor se afla intr-o situatie similara cu cea a presedintelui CJ Arges.

Lăsaţi un răspuns