Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Consilier local exclus din Partidul Conservator

Exluderile din partide au devenit o moda in Maramures. Startul a fost dat de catre PNL in vara anului trecut, cand lideralii au decis sa-i sanctioneze pe membrii Consiliului Local Baia Mare, care s-au aratat a fi indisciplinati si au votat un proiect de hotarare fara sa aiba girul partidului. Sanctiuni cu excluderea si retragerea sprijinului politic s-au inregistrat si la PSD, partid care i-a retras sprijinul politic si l-au exclus din partid pe viceprimarul Mircea Dolha. Discutii despre posibile sanctiuni au fost si in PDL, dupa ce consilierul local Vasile vlasin si-a anuntat intentia de a candida in alegerile partiale pentru Primaria Baia Mare. Acte de indisciplina s-au inregistrat si la Partidul Conservator (PC).

Intr-o sedinta a conducerii organizatiei judetene, care a avut loc in a doua parte a zilei de vineri, 11 februarie, liderii Pc au decis sa-l sanctioneze cu excluderea pe unul dintre consilierii locali ai partidului care a savarsit un act de indisciplina. Este vorba de consilierul local al comunei Bicaz, Ioan Pop.

„Organizatia locala a propus sanctionarea lui Pop, cu excluderea din partid, pentru acte de indisciplina. La sedinta de astazi (n.red. vineri), s-a analizat aceasta propunere, iar solicitarea organizatie locale a fost admisa. Astfel, consilierul a fost exclus din PC si urmeaza ca organizatia din Bicaz sa propuna un nou consilier „, a declarat razvan Birisan, presedinte PC Maramures. Acesta a subliniat ca, in conformitate cu listele intocmite pentru alegerile locale din 2008, locul lui Pop in Consiliul Local Bicaz ar urma sa fie luat de Aurel Dumuta.

Lăsaţi un răspuns