Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Proiect pentru criteriile de ocupare de postului de country manager

Gheorghe Marian

Gheorghe Marian

Serviciul juridic si cel de resurse uman din cadrul Consiliului Judetean (CJ) Maramures au primit sarcina de a intocmi un proiect de hotarare privind conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca persoanele care doresc sa se inscrie pentru a ocupa functia de manager de judet.

Proiectul urmeaza sa fie supus dezbaterilor in urmatoarea sedinta a CJ, iar apoi postul va fi scos la concurs. Asta dupa ce Primaria Baia Mare a anuntat inca de saptamana trecuta data concursului, criteriile fiind stabilite dupa chipul si asemanarea lui Vasile Barbul, directorul Directiei Servicii Publice din primarie.Este vorba de vechime in administratie publica de minim 5 ani, 10 ani vechime in specialitatea studiilor si cazier judiciar.

Infiintarea postului de country manager a fost luat in discutie de aproximativ doi ani si, cu toate ca postul a fost aprobat in plenul CJ, acesta nu a fost ocupat. Conform discutiilor purtate intre consilierii judeteni si executivul CJ acest post ar urma sa fie ocupat de catre fostul subprefect, Constantin Bolos. „Bolos este propunerea noastra, dar, in functie de criteriile care vor fi votate in sedinta de luni, 7 februarie, la concurs se vor putea inscrie si alte persoane care vor indeplini criteriile”, a declarat Gheorghe Marian, consilierul presedintelui CJ Maramures. Marian a mai subliniat ca dupa aprobarea criteriilor, exista un termen de 60 de zi pentru organizarea concursului.

Lăsaţi un răspuns