Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Competitie sportiva liberala intre licee

Clubul Elevilor Liberali organizeaza un campionat de fotbal intre liceele baimarene. In cadrul acestei competitii vor participa 8 echipe, a cate 8 jucatori fiecare. Competitia va avea loc luni, 13 iunie 2011, pe terenul sintetic de la Cristal si se va desfasura intre orele 9-16.

Tragerea la sorti pentru sferturi va fi la ora 9.30. Intre orele 10 si 12.30 se vor juca sferturile de finala, iar intre 12.30 si 14 semifinalele. Incepand cu ora 14 va avea loc finala mica, iar de la ora 15 finala mare. Castigatorii vor fi rasplatiti, pe langa Cupa Elevilor Liberali si cu diplome si numeroase alte premii. Pe langa aceste echipe vor mai fi prezenti membri ai Clubului Elevilor Liberali, membri ai Tineretului National Liberal, cat si o parte dintre seniorii PNL-ului care s-au aratat interesati de a ne onora cu prezenta.
„Pentru ca dorim ca toti participantii sa fie castigati, dupa premiere, de la orele 20:00 va fi organizata repriza a treia. Este vorba de o  pretrecere Liberala care va avea loc in Music Pup. Sunt invitati participantii la competitie si toti tinerii orasului care doresc sa participe, chiar fara a fi membri PNL”, a declarat Ionel Bogdan, pre;edinte TNL Maramures.

Lăsaţi un răspuns