Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Societate de drumuri sabotata de CJ

gheorghe simon, consilier judetean

gheorghe simon, consilier judetean

Consiliul Judetean  (CJ) Maramures este acuzat ca a blocat activitatea societatii Drumuri si Poduri. Acuzele vin tocmai din partea consilierilor judeteni, nemultumiti de faptul ca administratia judeteana intarzie sa faca receptia la lucrarile efectuate de aceasta societate, ceea ce implica si emiterea facturii pentru plata serviciilor prestate de firma.

SC Drumuri si Poduri se afla in administrarea Consiliului Judetean si, in baza unei hotarari de consiliu, din acest an, a concesionat drumurile judetene. Societatea a inceput lucrarile de refacere a drumurilor judetene, a plombat gropi pe mai multe artere de circulatie, insa beneficiarul, Consiliul Judetean, amana receptia.

“Este o problema foarte importanta privind situatia drumurilor judetene. Aici, in Consiliul Judetean, s-a luat o decizie privind concesionarea drumurilor si aflu ca societatea nu poate sa-si incaseze banii deoarece nu s-a intrunit comisia de receptie. Nu este normal ca societatea sa faca lucrarile acum, iar comisia de receptie sa se reuneasca peste doua, trei luni”, a declarat Gheorghe Simon, consilier judetean PSD. In replica, Mircea Man, presedintele CJ sustine ca institutia nu va plati nicio groapa care nu a fost reparata conform normativelor. “Cu asta sunt si eu de acord, dar noi vorbim de receptie, de timpul in care trebuie efectuata aceasta activitate. Nu are nicio legatura coada vacii cu stampila primariei, asa ca Man nu trebuie decat sa dispuna celor de la Directia Tehnica sa iasa in teren pentru receptie”, a punctat Simon.

Lăsaţi un răspuns