Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Alegeri cu peripetii in organizatia de femei a PDL. Dinuca Selejan, data la o parte de o “intrusa”

Surprize la alegerile organizate pentru noua structura de conducere, la nivel national, a organizatiei de femei din PDL. Lucrarile Conventiei s-au desfasurat la Parlamentul Romaniei, din delegatia maramureseana facand parte 22 de femei. In plus, delegatia organizatiei de femei a PDL Maramures a avut parte de o surpriza. La grupul lor s-a alaturat o tanara pe care nu o cunostea nimeni, dar care a pretins ca este membru PDL de mai multi ani.

Sirul suprizelor nu s-a oprit aici. Dinuca Selejan, presedintele organizatiei de femei din PDL Maramures, s-a inscris in competitia pentru una dintre cele opt functii de secretar executiv zonal. Delegatia din Maramures a avut surpriza sa constate ca o a doua candidatura vine din partea acelei tinere.

“Am aflat ca o cheama Ioana Lese si provine din zona Lapus, dar desi am vechime in partid, particip la sedinte, eu nu o cunosc pe aceasta tanara si nici colegele mele nu stiu nimic despre ea”, a declarat Dinuca Selejan. Astfel, la reuniunea femeilor din PDL, lucrurile au luat o traiectorie ciudata. Pentru functia de secretar executiv regional – pentru zona de nord-vest, a fost aleasa o reprezentanta a judetului Bistrita, iar Dinuca Selejan a fost data la o parte prin lobby-ul facut de tanara democrat-liberala considerata o intrusa. Astfel, Ioana Lese a fost aleasa pentru functia de secretar executiv, ca reprezentant al judetului Maramures, in structura centrala de conducere a organizatiei de femei din PDL.

Lăsaţi un răspuns