Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 16 aprilie 2024

Primarii liberali se reunesc la Brasov

sigla pnl

sigla pnl

Liga Alesilor Locali (LAL) din PNL s-a intrunit vineri la Brasov. Zamfir Adoreanu, presedintele Ligii Alesilor Locali din PNL Maramures, sustine ca din motive personale a fost nevoit sa ramana acasa, insa judetul este reprezentat la aceasta reuniune de un grup de primari liberali. La intrunire vor fi prezenti si lideri din conducerea centrala a PNL.

Avand in vedere faptul ca la lucrarile reuniunii si-a anuntat prezenta si Crin Antonescu, presedintele PNL, pe la colturi a inceput sa se vorbeasca despre un posibil puci, pregatit de primarii liberali care doresc schimbarea conducerii organizatiei judetene. Incercarea de a forta schimbarea din functie a lui Radu Stef, presedintele PNL Maramures, a fost pusa se seama situatiei inregistrate in Borsa, unde a fost inlocuita structura de conducere a organizatiei locali. Acestea sunt infirmate de alesii locali prezenti la Brasov. “Toti primarii seriosi participa la aceasta reuniune. Nu s-a pus problema inlocuirii conducerii PNL Maramures, nici nu stiu nimic de vreun memoriu sau scrisoare. Mie nu mi-a dat nimeni sa semnez vreun document. Cred ca suntem oameni seriosi si lucrurile se vor aseza pe un fagas normal”, a declarat Vasile Ciolpan, primarul orasului Viseu de Sus.

Nici Remus Stetco, primarul orasului Borsa, nu confirma ca ar exista vreun memoriu al primarilor liberali prin care sa se solicite conducerii centrale schimbarea conducerii organizatiei judetene.

“Sunt nemultumit de situatia din Borsa si intentionez sa deschid acest subiect la Liga Alesilor Locali. Voi vorbi in numele organizatiei locale, nu a altora, pentru ca Borsa este printre putinele orase in care USL functioneaza. Nu se pune problema unei aliante cu alti primari. Eu o sa prezint situatia care e destul de neplacuta”, a declarat Stetco.

Lăsaţi un răspuns