Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Vot la pachet pentru noua echipa de conducere a PSD Baia Mare

Trei luni de la organizarea Conferintei Municipale- atat a avut nevoie PSD Baia Mare pentru a definitiva listele cu noua echipa de conducere a organizatiei teritoriale. Componenta Comitetului Executiv a fost aleasa la sfarsitul saptamanii trecute, cand social-democratii baimareni au facut primul pas inspre “schimbul de generatii”- proces despre care se vorbeste tot mai mult in ultima vreme.

Pe lista vicepresedintilor se regasesc Viorel Deghid, Petru Dunca, Gabriela Hofer, Ilie Tudorel, Alexandru Metes, Ionut Parvu si Adrian Popa.  Pentru functia de secretar s-a inregistrat o singura candidatura, cea a lui Ioan Roman, iar pentru cea de trezorier s-a inscris Cosmin Butuza. Lista membrilor in Comitetul executiv include alte 25 de nume, printre care Monica Acar, Maria Bizo, Rodica Boros, Dumitru Filip, Calin Lupse, Dacian Manoliu, Calin Matei si Tudor Matei, Ana Moldovan, Ciprian Perva, Sorina Pintea, Rohian Anton, Dragos Titea si Mircea Ursache.

In echipa de conducere mai figureaza si 9 secretari de departamente de specialitate. Astfel, pentru functia de secretar al departamentului de educatie publica, cerecetare si sport, a fost aleasa Elena Carausan, pentru departamentul de sanatate dr. Gheorghe Hidegcuti, pentru departamentul de cultura, culte si minoritati- prof. Dan Filip, pentru transport- Dragos Titea, iar pentru relatia cu societatea civila si ONG- Denis Tatar. Nominalizarile au fost anuntate de presedintele PSD Maramures, Mircea Ursache si votate la pachet de Consiliul Municipal. Liderii PSD au precizat ca listele s-au intocmit cu respectarea Statutului PSD, fiind respectata reprezentativitate (in cazul femeilor si tinerilor) in functie de ponderea acestora in partid, dar nu mai putin de 25% in cazul tinerilor.

Componenta

Comitetului executiv

aleasa la data de 07.10.2011

Candidati pentru functia de vicepresedinte

Nr.

crt.

Nume si prenume

Vot „pentru” *

1 Deghid Viorel
2 Dunca Petru
3 Hofer Gabriela
4. Ilie  Tudorel
5. Metes Alexandru
6. Parvu Ionut
7. Popa Adrian Vasile

Candidati pentru functia de Secretar

Nr.

crt.

Nume si prenume

Vot „pentru” *

Roman Ioan

Candidati pentru functia de Trezorier

Nr.

crt.

Nume si prenume

Vot „pentru” *

Butuza Cosmin

Candidati pentru functia de Membru în Comitetul executiv

Nr.

crt.

Nume si prenume

Vot „pentru” *

1 Acar Monica
2 Bizo Maria
3 Boros Rodica
4. Buta Viorel
5. Costin Diana
6. Cozoplean Ciprian
7. Eryaz Salih
8. Fertigan Mariana
9. Filip Dumitru
10. Grosan Liviu
11. Lupse Calin
12. Manoliu Dacian
13. Matei Calin
14. Matei Tudor
15. Moldovan Ana
16. Oroianu Ioan
17. Perva Ciprian
18. Pintea Sorina
19. Pop Marius
20. Pop Narcisa
21. Rohian Anton
22. Stefan Ovidiu
23. Talos Vasile
24. Titea Dragos
25. Ursache Mircea

Lăsaţi un răspuns