Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Ziua portilor deschise la Tribunalul Maramures

Tribunalul Maramures

Tribunalul Maramures

Tribunalul Maramures deschide poarta catre cei interesati sa afle cum se desfasoara actul de justitie. In 25 octombrie, cu ocazia Zilei europene a justitiei civile, se va desfasura in cadrul Tribunalului Maramures manifestarea anuala “Ziua portilor deschise”, eveniment  ce are  ca scop crearea unei relatii de incredere intre cei care infaptuiesc actul de justitie, magistratii, si beneficiarii acestuia, justitiabilii.

Cu aceasta ocazie, orice persoana care doreste sa inteleaga ceea ce se intâmpla dincolo de portile unei instante are posibilitatea de a participa la sedintele publice de judecata sau de a vizita sediul tribunalului, pe parcursul vizitei putând beneficia de explicatiile unui grefier ori judecator pregatit sa raspunda solicitarilor vizitatorilor, persoana care poate fi contactata prin intermediul Biroului de informare si relatii publice.

Printr-un comunicat de presa, Tribunalul Maramures face o invitatie speciala pentru participarea la acest eveniment, elevilor si studentilor de la toate institutiile  de invatamânt din localitate si nu numai, cu precadere de la cele  cu profil juridic si administrativ. Evenimentul se va desfasura intre orele 8:00-15:30, fara ca programul de lucru al instantei sa fie intrerupt. Accesul persoanelor se va face pe baza documentelor de identitate, dar se impune respectarea regulilor de ordine si liniste publica pe parcursul intregii vizite.

Lăsaţi un răspuns