Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

“Parlamentul este al tinerilor”- proiect lansat la Ulmeni

proiect la ulmeni

proiect la ulmeni

Proiectul “Parlamentul este al tinerilor” a fost lansat, zilele trecute, in Maramures, la Liceul “George Pop e Basesti” din Ulmeni, in prezenta lui Nicolae Bud, deputatul PDL de Maramures.

Parlamentarul maramuresean a evidentiat necesitatea dezvoltarii relatiilor interumane si in mod special a celor dintre tineri. Proiectul isi propune organizarea unor intalniri tematice cu tineri, deputati si reprezentanti ai institutiilor publice din judet, in fiecare colegiu uninominal. Scopul proiectului consta in identificarea solutiilor pentru problemele tinerilor privind somajul, dezvoltarea regionala, statutul persoanelor cu dizabilitati, statutul voluntarilor, antreprenoriatul si politicile de tineret. Unul dintre obiectivele proiectului este acela de a implica activ tinerii in viata comunitatii locale. Tot in cadrul proiectului, se va organiza un training motivational pentru cautarea unui loc de munca si pentru antreprenoriat (cu 25 de participanti), selectia cursantilor urmand sa se faca in urma completarii unor chestionare.

Proiectul este finantat in cadrul Programului “Tineret in actiune” – un program al Uniunii Europene care sustine activitatile de invatare nonformala pentru tineri, prin finantarea de proiecte.

Lăsaţi un răspuns