Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 23 aprilie 2024

Barlea: Vreau sa-l antrenez pe Topescu

Gheorghe Mihai Barlea

Gheorghe Mihai Barlea

“Vreau sa-l antrenez pe Cristian Topescu si sper sa pot duce la bun sfarsit ceea ce mi-am propus”, a declarat Gheorghe Mihai Barlea, senator PDL de Maramures.  Acesta a precizat ca a discutat deja cu senatorul Anghel Iordanescu si urmeaza sa ia legatura si cu Cristian Topescu, pentru a promova cateva amendamente la Legea 69/2000 a educatiei fizice si sportului. Acestea vizeaza stoparea violentelor care se inregistreaza pe stadioane.

 

“Am pregatit cateva amendamente la legea sportului, pe care doresc sa o modificam. Amendamentele vor fi depuse saptamana viitoare si vizeaza purificarea oamenilor din galerii, cresterea gradului de responsabilitate al galeriilor fata de propriile lor fapte si alte aspecte care sa-i determine sa se inscrie in limitele unui comportament civilizat”, a declarat senatorul.

Barlea a subliniat ca propune constituirea galeriilor in fundatii sau asociatii.

 

“Fiecare membru al galeriei va trebui sa aiba legitimatie, iar organizatorii competitiilor sportive vor fi obligati sa le aloce spatiu in tribune si sa-i puna sa plateasca daca provoaca pagube”, a declarat Barlea. In opinia senatorului, parlamentarii nu trebuie sa ramana indiferenti la actele de huliganism care se produc la competitiile sportive. “Cu Iordanescu am vorbit si o sa-l antrenez si pe Topescu in acest proces, astfel incat sa putem modifica legea”, a punctat Barlea.

Reader Feedback

Un raspuns catre “Barlea: Vreau sa-l antrenez pe Topescu”

  1. soso spune:

    Sa-l antrenati la ce domn senator? Poate vroiati sa spuneti ca doriti sa il angrenati in acest demers ceea ce e putin altfel! Greu cu limba romana!

Lăsaţi un răspuns