Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 22 iunie 2024

Bota: FMI face jocul politic al PDL

Intr-un interviu televizat, acordat postului public de televiziune saptamana trecuta, senatorul PSD, Marius Sorin Bota, vicepresedinte al Comisiei de Buget – Finan?e din Senat, a declarat ca: „Un guvern responsabil ar trebui sa taie cheltuielile si sa aduca salariile si pensiile la valoarea la care au fost in 2009.

 

„Acesta ar trebui sa reduca acele cheltuieli iresponsabile, care nu sunt necesare a fi facute imediat si nu aduc plusvaloare si sa propuna un buget cu un deficit de maxim 1%, pastrat pe tot parcursul anului. Din pacate, vom asista la o rectificare in cheltuielile bugetare si practic la marirea deficitului, in vara, cand vor avea loc mariri ale salariilor si pensiilor. Trebuie sa nu uitam ca ne aflam in pragul unui an electoral, iar guvernul va incerca si prin aceasta metoda sa ii fraiereasca pe romani”, a precizat Bota.

 

Senatorul sustine ca, potrivit surselor din Palatul Victoria,  FMI si-a dat acordul in sedin?a cu membrii coali?iei, pentru majorarea pensiilor si a salariilor, in a doua jumatate a anului viitor. Astfel, FMI confirma declaratiile senatorului conform carora PDL pregateste un buget iresponsabil cu care doreste sa cumpere si sa prosteasca poporul in 2012.

Lăsaţi un răspuns