Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Dorin Pasca renunta la “burlacia politica” pentru UNPR

Dorin Pasca

Dorin Pasca

Dorin Vasile Pasca, primarul orasului Baia Sprie, este unul dintre cei mai curtati primari din judet. Acesta a primit, in repetate randuri, oferte de la liderii partidelor pentru a se “inregimenta” politic.

Pe la usa primarului au batut pe rand lideri de la diferite formatiuni, insa Pasca a decis sa ramana independent. Asta pana zilele trecute, cand primarul a decis sa renunte la independenta si sa intre in randul membrilor cu carnet de partid.

“Independenta costa. Ma gandesc in primul rand la binele comunitatii. E greu sa obtii fonduri pentru a rezolva problemele cu care se confrunta comunitatea care te-a ales si, totodata, e greu sa inoti in marea asta de influente. Acestea sunt principalele motive pentru care m-am gandit serios sa ma inscriu intr-un partid politic”, a declarat Dorin Pasca.

Primarul orasului Baia Sprie a mai aratat ca nu accesarea proiectelor europene sunt marea problema a administratiei in fruntea careia se afla, ci fondurile guvernamentale care ar trebui sa vina ca un suport pentru sustinerea proiectelor pe care le implementeaza in plan local. Avand in vedere faptul ca Dorin Pasca a primit oferte de la mai multe partide politice, primarul sustine ca nu semnat inca nicio adeziune, insa exista posibilitatea ca acesta sa se inscrie in UNPR.

Lăsaţi un răspuns