Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Incendiu la Fericea

incendiu

incendiu

4 ha de vegetatie in flacari, o usa blocata, o cratita uitata pe aragaz si o casa în flacari- acestea sunt interventiile pentru care au fost solicitati pompierii maramureseni in ultimele ore.

 

Prima interventie s-a anuntat, prin numarul unic de apeluri de urgenta 112, în dupa-amiaza zilei de 23 noiembrie , mentionându-se un incendiu de vegetatie uscata, în satul Fericea, comuna Valea Chioarului. La fata locului s-au deplasat douaechipaje cu doua autospeciale cu apa si spuma apartinând Garzii de Interventie Somcuta Mare, Grupa operativa si SVSU Valea Chioarului. Incendiul a fost localizat împreuna cu cetatenii care au transportat apa cu bidoane pentru lichidarea incendiului. Au ars 4 ha de vegetatie.

 

Tot ieri, ora 21:41, un echipaj din cadrul Detasamentului de pompieri Baia Mare s-a deplasat în  municipiul Baia Mare, pe strada Luminisului, blocul 5, pentru deblocarea usii de acces  a unui apartament. În interiorul acestuia, proprietara, în vârsta de 67 de ani, singura fiind, era cazuta. La ora 02:47, un alt echipaj din cadrul Detasamentului de pompieri Baia Mare s-a deplasat în municipiul Baia Mare, pe strada Dragos Voda, la un incendiu izbucnit într-o locuinta particulara. Cauza a fost un aparat de gatit lasat nesupravegheat, au ars alimentele din cratita.

 

Azi noapte, la ora 04:11, pompierii Sectiei Viseu de Sus au fost solicitati sa intervina la un incendiu la o locuinta pe strada Fabricii din sat Leordina. Incendiul a pornit de la jarul cazut de la o soba amplasata în dormitor. Au ars 120 mp acoperis din lemn învelit cu placi de azbociment, mobilier din doua camere, îmbracaminte si 130 mp pereti din lemn. Pejudiciul este în valoare de 20 000 lei.

 

 

Lăsaţi un răspuns