Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
duminică, 23 iunie 2024

Liberalii invata mecanismele de functionare a UE

pnl

pnl

Tinerii liberali din Maramures incep sa cunoasca rolul institutiilor si mecanismelor de functionare a Uniunii Europene, având in vedere amplificarea continua a relatiilor dintre România si celelalte state membre. Asta, in urma unui program in care TNL a fost inclus. Scopul acestui program a fost pregatirea a 500 de tineri cu privire la aspectele fundamentale pe care le implica faptul ca România este membra a Uniunii Europene.

Zilele trecute, TNL si Clubul Studentesc liberal, filialele Maramures si Satu Mare, alaturi de Institutul de Studii Liberale si doua fundatii au participat la Programul National de Promovare a Institutiilor Europene intitulat “Institutiile Uniunii Europene. Roluri si Responsabilitati”.

“Pentru facilitarea participarii, evenimentele au fost organizate in orase din toate regiunile tarii. Ultimele seminarii au avut loc intre 29 si 30 octombrie, la Satu Mare si Oradea. In urma acestui program, participantii sunt in masura ca, la rândul lor, sa transmita si altor tineri informatii esentiale legate de institutiile europene”, a declarat Ionel Bogdan, presedinte TNL Baia Mare. Acesta a mai precizat ca in urmatoarea perioada vor avea loc dezbateri politice privind viitorul României in UE, dezbateri la care vor lua parte atât invitatii din tara, cât si din  strainatate.

Reader Feedback

Un raspuns catre “Liberalii invata mecanismele de functionare a UE”

  1. radu spune:

    La Ionel asta nu-i pasa de organizatie, ci numai de functia lui

Lăsaţi un răspuns