Ziar online de Maramures. Stiri din judet si informatii de interes national
luni, 26 octombrie 2020

Maramuresean, prins cu tigari netimbrate in Bistrita

captura de tigari

captura de tigari

Politistii au depistat o autoutilitara în care se aflau 490.000 de tigarete fara a fi marcate conform legislatiei fiscale din România. Tigarile de aproximativ 220.000 de lei au fost ridicate în vederea confiscarii.
La data de 5 noiembrie, în urma unor actiuni desfasurate pe linia prevenirii si combaterii faptelor de evaziune fiscala, politistii din cadrul Sectiei 4 de Politie Rurala Beclean, judetul Bistrita Nasaud au depistat pe raza localitatii Sieu-Sfântu, judetul Bistrita Nasaud, o autoutilitara condusa de un barbat din judetul Maramures, care transporta 49 de baxuri de tigari, (490.000 tigarete), fara a fi marcate conform legislatiei fiscale din România.

Tigarile în valoare de peste 220.000 de lei au fost confiscate, iar politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Bistrita Nasaud, au întocmit dosar penal pe numele suspectului, sub aspectul savârsirii infractiunilor de detinere în afara antrepozitului fiscal de produse supuse marcarii fara a fi marcate sau marcate necorespunzator, peste limita legala si de evaziune fiscala.

Lăsaţi un răspuns