Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 13 iunie 2024

PDL face”inventarul” in judet

Gheorghe Marian

Gheorghe Marian

Reprezentantii organizatiei judetene a Partidului Democrat-Liberal (PDL) au stabilit un calendar al deplasarilor in judet pentru sedinte in fiecare colegiu.

Gheorghe Marian, secretar PDL Maramures, a precizat ca scopul acestor deplasari este de a identifica potentialii candidati care vor fi aruncati in cursa pentru functia de primar a administratiilor locale in alegerile de anul viitor.

“Vom face un inventar al resurselor pe care le detinem si vom incerca sa gasim oameni competitivi si pentru administratiile in care acum nu avem primari”, a declarat Gheorghe Marian. Acesta a subliniat ca, in prezent, in Maramures, PDL are 28 de reprezentanti ai administratiilor publice locale si s-a aratat optimist in ceea ce priveste alegerile din 2012, mai ales ca anul viitor scrutinul se va desfasura dupa o noua formula, primarii urmand sa fie alesi din primul tur.

Reader Feedback

Un raspuns catre “PDL face”inventarul” in judet”

  1. dan spune:

    S-ar putea sa constate ca nu mai au pe cine pune sa candideze pentru primarii. In afara de Albu de la Somcuta si cativa primari din Maramuresul istoric nu stiu cine mai candideaza la lista PDL. Sa treaca toti al UNPR

Lăsaţi un răspuns