Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Rohian despre Geoana: Care frunza pica jos…

Soarta lui Geoana a fost decisa, acesta fiind exclus din PSD. Modul in care Geoana a reactionat la aflarea deciziei si declaratiile facute urmare a sanctiunii pe care a primit-o au starnit indignarea fostilor colegi de partid.

“Geoana a iesit in fata cu vorbe de claca. A spus ca PSD este condus de catre Iliescu si Nastase, iar Ponta nu este decat o marioneta – vorbe care nu ar fi trebuit sa iasa din gura unuia care stie cum a ajuns la conducerea partidului. Este inadmisibil sa faci astfel de declaratii, mai ales cand e vorba de oameni care ti-au dat o sansa”, a declarat Anton Rohian, vicepresedinte PSD Maramures. Acesta este de parere ca declaratiile lui Geoana nu fac altceva decat sa argumenteze pentru cei care au avut indoieli ca decizia Comitetului Executiv este optima.

“O astfel de atitudine si astfel de declaratii nu fac altceva decat sa descalifice un om de stat. Prin atacurile facute, Geoana isi pateaza imaginea lui, nu pe cea a partidului din care a facut parte”, a punctat Rohian.

In ceea ce priveste noul proiect politic anuntat de Mircea Geoana, Rohian s-a rezumat la a face o trimitere la folclorul maramuresean. “Care frunza pica jos nu mai suie unde o fost”, a comentat vicepresedintele PSD.

Lăsaţi un răspuns