Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 22 iunie 2024

Sova: PSD nu isi schimba decizia de a-l schimba pe Geoana

Senatorul Dan Sova, reprezentantul Comisie de integritate din PSD, considera ca decizia BPN al PSD de a-l schimba pe Mircea Geoana de la sefia Senatului este, in continuare, una corecta. “Constatam ca s-a ajuns intr-o situatie de blocaj cu Mircea Geoana. Ramane insa ferma decizia unanima a BPN de ieri, si nu cred ca poate cineva nega acest lucru”, a afirmat Sova.

 

In ceea ce priveste continuitatea procedurilor initiate luni in cadrul forului de conducere superior al PSD, senatorul PSD anunta ca Mircea Geoana a intrat deja in atentia Comisiei de Integritate a social-democratilor. “E o diferenta intre ce vrem si ce putem face, din punct de vedere legal si statutar. E nevoie ca si Mircea Geoana sa accepte decizia partidului. Pana acum, nu a acceptat, si pentru asta situatia sa va fi analizata de Comisia de Integritate”, sustine social-democratul.

“Probabil, daca nu va accepta inlocuirea, Mircea Geoana va ramane in functia de presedinte al Senatului, dar cu sprijinul PDL, nu cu sprijinul PSD”, declara Dan Sova, subliniind apoi faptul ca “PSD nu va initia revocarea sa, pentru a nu a da prilejul celor din PDL sa isi impuna candidatii”, a aratat Sova.

citeste si: http://maramuresmedia.ro/2011/national/cazul-geoana-la-comisia-de-arbitraj-din-psd

 

Lăsaţi un răspuns