Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 12 iunie 2024

Tataru: Guvernul face dezmat pe bani publici

“A trebuit sa vina delegatia Fondului Monetar International (FMI) sa descopere ceea ce USL a spus de multe ori. USL a aratat ca guvernul face dezmat pe bani publici, lucru aratat si de USL, ca trebuie sa crestem rata de absorbtie a fondurilor europene, ca trebuie create locuri de munca. Toate acestea au fost semnalate de multa vreme de USL si acum au fost constatate de delegatia FMI”, a declarat Florin Tataru, deputat PSD de Maramures.

“Amendamentele propuse de USL la legea bugetului sunt importante, mai ales acum, cand guvernul PDL ne infunda in ceata cu amestecul de declaratii si scenarii legate de faptul ca anul 2012 va fi unul greu, poate chiar mai greu decat acesta. PDL manifesta in continuare dispret fata de Constitutie si cetateni, fata de drepturile lor, prin masurile de austeritate pe care le ia”, a declarat Tataru. Acesta a subliniat ca problemele pentru care USL a tras semnale au fost confirmate de delegatia FMI. “Guvernul ne-a ignorat si injurat, iar acum FMI a confirmat ceea ce noi am aratat de multa vreme”, a subliniat parlamentarul.

Reader Feedback

Un raspuns catre “Tataru: Guvernul face dezmat pe bani publici”

  1. szilaghi anghela spune:

    DOMNULE TATARU .CU RESPECTUL PE CARE VIL PORT ,INTERVENITI VA ROG LA GUVERNUL ROMANIEI SA PRIMEASCA ANGAJATII DE LA ROMPLUMB PLATI COMPENSATORII SA INCEARCE SI EI SA DISCHIDA O AFACERE SI SA FIE SCUTITI SA PLATEASCA IMPOZIT PE PROFITUL REANVESTIT TIMP DE 5ANI DACA SE OBLIGA SA ANGAJEZE INTRE 2 SI 3 PERSOANE .SAU GANDITIVA LA O SOLUTIE POATE MULT MAI BUNA! FITI MAI UNITI SIMATI PARLAMENTARI SI DEPUTATI DE MARAMURES ARATATI CA VA IUBITI CONJUDETENII CARE SPERA O VIATA DECENTA SI SA FIE MANDRII DE DOMNIILE VOASTRE !

Lăsaţi un răspuns