Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Dolha a trecut de la ecologisti la progresisti

Fost social-democrat, iar mai apoi ecologist, Mircea Dolha a trecut la UNPR. Adeziunea a fost semnata zilele trecute, dupa aproximativ un an de la excluderea lui Dolha din PSD.

 

Emil Ambrus, presedinte UNPR Maramures, sustine ca a venit alaturi de progresisti, insa nu pentru functii, ci pentru a munci alaturi de echipa care s-a format in Maramures. “De anul trecut, am tot discutat cu Dolha si i-am facut propunere sa vina alaturi de noi. Am vorbit si a acceptat, ceea ce reprezinta un castig pentru organizatie. Daca nu credeam ca Dolha e un castig, nu-l chemam la UNPR. Consider ca oricine vine alaturi de noi e un castig”, a declarat Ambrus.

 

Presedintele UNPR Maramures a precizat ca Dolha nu a trecut la progresisti pentru o functie. “Deocamdata nu a primit nicio functie, dar vom discuta zilele acestea in cadrul organizatiei, iar saptamana viitoare vom organiza o conferinta de presa, unde vom oferi mai multe informatii”, a precizat Ambrus.

 

Dupa excluderea din PSD, Mircea Dolha a candidat, independent, pentru functia de primar al municipiului Baia Mare, iar apoi s-a inscris in Partidul Ecologist Roman (PER), fiind candidatul ecologistilor la postul de deputat din Colegiul Baia Mare II, la alegerile din 21 august.

Lăsaţi un răspuns