Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Audit la Primaria Baia Mare

primaria baia mare

primaria baia mare

Audit extern la Primaria Baia Mare. Inca de la preluarea mandatului noul primar a anuntat ca institutia va fi trecuta printr-un proces de evaluare care sa stea la baza formarii unei opinii asupra gradului de corespondenta. “Auditul se desfasoara pe trei paliere: juridic, resurse umane si economic”, a declarat Catalin Chereches, primarul municipiului. Pentru auditarea institutiei, municipalitatea va achita aproximativ 25.000 de euro.

Desfasurarea acestui proces a creat panica in randul angajatilor, mai ales ca se pune problema modificarii organigramei.

“Angajatii pot sa stea linistiti, deoarece nimeni nu isi va pierde locul de munca. Am discutat cu noul primar si mi-a marturisit ca nu intentioneaza sa dea pe nimeni afara, ci doar doreste eficientizarea activitatii. In acest context s-a vorbit si de modificarea organigramei. Acest lucru nu inseamna ca oamenii isi vor pierde locul de munca, insa, probabil, vor fi si situatii in care unii angajati ar putea fi mutati la alt compartiment. Se doreste finalizarea organigramei pana la sfarsitul acestei luni”, a declarat Liviu Pop, presedintele sindicatului din administratia publica locala, Primaria Baia Mare.

Lăsaţi un răspuns