Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

ISU solicita 15 milioane de lei pentru dinamita

dinamita

dinamita

Autoritatile judetului au solicitat institutiilor din cadrul Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta sa inceapa pregatirile pentru perioada de iarna si evaluarea stocurilor disponibile.

 

Aeroportul, statiile CFR, Sistemul de Gospodarire a Apelor sunt primele institutii care au raportat ca nu exista probleme privind aprovizionarea cu materialele de interventie in perioada de iarna. Alte institutii au precizat ca s-a facut o evaluare a materialelor si s-au formulat solicitari pentru alocarea de fonduri.

 

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Maramures a solicitat Consiliului Judetean (CJ) Maramures sa aloce 15 milioane de lei, suma care va fi utilizata pentru material explozibil, in cazul in care se vor forma poduri de gheata pe raurile din judet.

 

Locotenent-colonel Ioan Muresan, seful Centrului Operational Baia Mare, a precizat ca fondurile sunt necesare pentru aprovizionarea cu 500 de kg de dinamita si 100 de capse electrice. “Aceste produse vor fi achizitionate doar in cazul in care vom avea o iarna grea, cu poduri de gheata pe rauri, altfel nu le vom cumpara pentru a le tine in magazie pana cand expira. Am solicitat CJ sa aloce fonduri, dar produsele vor fi comandate numai daca vom avea nevoie de ele”, a declarat Muresan.

citeste sihttp://maramuresmedia.ro/2011/administratie/isu-cere-primariilor-bani-de-combustibil

Lăsaţi un răspuns