Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Autoturism captusit cu tigari de contrabanda

tigari de contrabanda

tigari de contrabanda

Tigari de contrabanda depistate, in zori de zi, la frontiera.           Politistii de frontiera maramureseni au descoperit si confiscat 77.200 tigarete de provenienta ucraineana, in valoare de aproximativ 32.000 de lei.

La primele ore alediminetii, angajatii Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera (IJPF) Maramures au incercat sa opreasca pentru control un autoturism marca VW care circula pe un drum forestier din apropierea frontierei de stat, in zona localitatii Poienile de sub Munte. Conducatorul auto nu a oprit la semnalul politistilor si si-a continuat drumul, iar dupa la aproximativ 1,5 km a abandonat autoturismul.

Oamenii legii si-au continuat verificarile si la cativa metri de masina abandonata au gasit 8 colete cu 3.860 pachete cu tigari de provenienta ucraineana. Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii, iar masina folosita in activitatea  infractionala a fost indisponibilizata pana la finalizarea cercetarilor.

Oamenii legii continua cercetarile in vederea depistarii persoanelor implicate si documentarii intregii activitati infractionale.

Lăsaţi un răspuns