Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Tigari confiscate in urma unei perchezitii domiciliare

tigari

tigari

Politistii de frontiera maramureseni au mai descoperit 27 baxuri cu tigari de provenienta ucraineana cu ocazia cercetarilor în cadrul actiunii de amploare declansata în data de 23 noiembrie, pentru destructurarea unei grupari infractionale axate pe contrabanda cu tigari.

 

Ieri,  25 noiembrie, în continuarea cercetarilor politistii de frontiera din cadrul IJPF Maramures, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj, au mai efectuat o perchezitie domiciliara la locuinta unui suspect de pe raza localitatii Piatra, ocazie cu care au fost descoperite 13.250 pachete cu tigari de provenienta ucraineana în valoare de aproximativ 116.000 lei. Persoana este cercetata sub aspectul savârsirii infractiunilor de complicitate la contrabanda.

 

Reamintim ca in data de 23.11.2011, politistii de frontiera maramureseni, sub coordonarea  procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj, au procedat la efectuarea unui numar de 35 perchezitii, în diferite locatii de pe raza judetului, pentru destructurarea unui grup infractional ce se ocupa cu contrabanda de tigari.

 

Pâna în prezent au fost descoperite si ridicate în vederea confiscarii 20.633 pachete cu tigari de provenienta ucraineana în valoare de 180.000 lei. Procurorii D.I.I.CO.T. si politistii de frontiera delegati de catre acestia desfasoara activitati specifice in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.

Lăsaţi un răspuns