Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

„Taranistii veritabili vor invinge”, spune optimist Ion Beuca

Liderii PNTCD nu si-au pierdut speranta chiar daca s-a amanat Congresul impacarii

Taranisti veritabili

Taranisti veritabili

“Nu mor caii cand vor cainii, asta trebuie sa tina minte dusmanii PNTCD, oriunde s-ar afla, fie in interiorul partidului fie in exterior. ~n curand o sa simta forta politica a national-taranistilor grupati in jurul lui Victor Ciorbea”, a declarat Ion Beuca, secretar al organizatiei judetene a PNTCD Maramures, dupa ce a primit vestea amanarii congresului partidului, reuniune la care se prefigura impacarea taberelor in care s-a scindat partidul. „Sunt stupefiat de atitudinea unor lideri din PNTCD care isi incalca promisiunile publice fara  nicio retinere. Proverbiala cinste a lui Victor Ciorbea este luata in deradere si i se pun piedici inimaginabile in incercarea sa de  a readuce partidul in lupta politica adevarata, lupta cu adversarii politici”, a subliniat Beuca.

Zilele trecute, la sediul PNTCD, Aurelian Pavelescu s-a intalnit cu Victor Ciorbea si Radu Sarbu, iar in urma discutiilor purtare s-a decis amanarea Congresului Extraordinar al partidului- Congresul impacarii. Initial, Congresul a fost stabilit pentru data de 12 martie, dar cei trei lideri au decis sa amane reuniunea pana la sfarsitul lunii aprilie, situatie pusa pe seama unor probleme organizatorice care au aparut in teritoriu.

Marginalizati 10 ani

Secretarul PNTCD recunoaste ca, in urma cu mai bine de o luna, cand s-a vorbit despre procesul de unificare a PNTCD a stiu ca va fi dificil, ca a subestimat forta reminescentelor securisto-comunistoide, care fac tot ce este posibil sa impiedice revenirea taranistilor in prim planul politicii romanesti, cu toate ca partidul merita o sansa. „PNTCD merita si  trebuie,  sa revina pe prima scena a politicii romanesti. Toata lumea vede ce se intampla acum pe scena politica a tarii: incompetenta, minciuna, coruptie, cu grave consecinte asupra natiei- saracie, mizerie sociala, insecuritate publica, emigrare. Astazi nu se mai poate da vina pe taranisti. In ultimii 10 ani, PNTCD a fost marginalizat, izolat, discreditat, iar situatia tarii s-a inrautatit. Sper ca  pana la urma, taranistii veritabili vor invinge si vor readuce partidul acolo unde merita, pe prima scena a politicii romanesti”, a subliniat, optimist, Beuca.

Lăsaţi un răspuns