Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Senatorul Bota isi someaza seful de partid si-l avertizeaza ca risca sanctiuni

Mircea Ursache

Mircea Ursache

Mircea Ursache, presedinte PSD Maramures este somat de Sorin Bota, senator PSD. Acesta ii cere lui Ursache sa inceteze cu „zazania” intre membrii organizatiei si-l avertizeaza ca risca sa fie sanctionat. Intr-un comunicat de presa, senatorul se arata deranjat de faptul ca presedintele PSD Maramures si-a permis înca o data sa îsi exprime public parerile sale, nediscutate într-un cadru organizat, al partidului, la un post de televiziune local, cu privire la candidati si liste.

 

„Imi permit la fel de public sa îl somez. Va solicit, domnule presedinte, sa-mi aratati listele prezentate si aprobate la conferinta judeteana, în care s-au facut si discutat propunerile pentru presedintia Consiliului Judetean, în cazul în care desemnarea candidatului pentru aceasta functie ar reveni PSD-ului! În caz contrar, va somez sa va cereti scuze public pentru afirmatiile facute la un post de televiziuneziune local, vineri seara, pentru ca aparitiile dumneavoastra  „meteorice” si de scurta durata în judet ar trebui sa fie mai eficiente, daca se poate. Ati dat dovada ca, în doi ani de mandat, nu ati reusit sa întelegeti nimic din ceea ce înseamna spiritul maramuresean”, se arata intr-un comunicat al senatorului.

 

„Va somez, domnule Mircea Ursache, sa vorbiti frumos despre oamenii din acest judet si sa va abtineti, pe cât posibil, în a face comentarii dupa cum va sunt dumneavoastra interesele, deoarece interesele dumneavoastra si ale „miticilor” nu sunt interesante pentru maramureseni. Faceti mult rau vehiculând nume pe care dumneavoastra le-ati sustine, însa dumneavoastra nu aveti ce sustine. Daca aveti de gând sa continuati, în acest an electoral, sa întretineti „zâzanii” în organizatii, va atentionez ca dumneavoastra veti fi primul sanctionat de catre aceasta organizatie, care v-a tolerat, invitându-va sa fiti un factor de echilibru si nu de dezbinare. Daca ati încerca sa mergeti singur prin judet, nu însotit de unul sau altul din membrii organizatiei, veti observa si întelege modul în care oamenii gândesc si ceea ce spun sau daca cineva va cunoaste”, a aratat Bota.

Comunicatul face referire la faptul ca, in cadrul unei emisiuni TV, Ursache a declarat ca PSD a facut patru propuneri pentru candidatura la sefia CJ, excluzandu-l pe Bota. „Sunt obisnuit cu aparitiile meteorice a lui Bota si cu declaratiile lui care mai de care mai nastrusnice. A exprimat o dorinta, un vis frumos. Trebuie sa lasam dreptul fiecarui membru de partid sa-si exprime dorintele, dar Bota nu se regaseste pe lista PSD. Poate candida independent daca paraseste partidul. O spun cu voce tare”, a declarat Ursache.

Lăsaţi un răspuns