Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Sorin Bota ia in serios o posibila candidatura pentru sefia CJ

sorin bota

sorin bota, senator de maramures

Românii asista în ultimii ani nu doar la deteriorarea nivelului lor de trai dar si la degradarea valorilor morale care în trecut jucau totusi un rol mai important în societatea româneasca si ghidau oarecum clasa politica aflata la conducerea tarii.  Parca, mai mult decât alesii, locuitorii Maramuresului sunt condamnati la izolare si la un nivel scazut de trai, arata senatorul Bota.

„Consiliul Judetean Maramures, ca organ decizional, a ajuns în ultimii ani, o copie miniaturala a unui jalnic guvern portocaliu în teritoriu. Economia Maramuresului este „pusa pe butuci”, nici un proiect de anvergura nefiind desfasurat în ultima perioada în aceasta parte a tarii.

Senatorul Sorin Bota si-a exprimat dorinta, înca de la ultima conferinta de presa sustinuta de acesta, de a-i „scapa” pe maramureseni de ghinionul de a fi condusi de Mircea Man, dorind sa candideze la functia la care va candida acesta. Având în vedere ca Mircea Man îsi mai doreste un mandat la conducerea CJ, senatorul a decis sa ia în serios optiunea de a candida la sefia Consiliului Judetean Maramures.  În acest sens, senatorul Sorin Bota, consecvent cu declaratiile sale, a facut primul pas prin schimbarea domiciliul din buletin, îndeplinind conditiile necesare unei astfel de candidaturi”, se arata intr-un comunicat al senatorului PSD de Maramures.

Reader Feedback

Un raspuns catre “Sorin Bota ia in serios o posibila candidatura pentru sefia CJ”

  1. anton spune:

    Vizavi de Sorin Bota care , prin nu stiu ce minune a ajuns senator, poate ne spune tatal lui de unde a avut banii sa ii plateasca studii la Boston, ca un elev elit nu imi pare sa fii fost ca doar a terminat la Lic, 4, nici macar la Sincai nu ajung la Boston …,sa se mai uite si in gradina lui care e plina de putiferii, obisnuit sa obtina tot prin coruptie,marsavie,sa mai aplece din cand in cand capul, sa fie mai onest, sa mai apere si interesele simplilor muritori nu doar ale amantei tatalui pt care coruptia si nedreptatea nu le ajunge niciodata .Deci intai, sa opreasca coruptia la nivelul familiei si apoi sa vb de cei din jur, cred ca asa e corect si moral.

Lăsaţi un răspuns