Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Primul birou parlamentar din Somcuta Mare, deschis de deputatul Tataru

deputat tataru

florin tataru

Sediul primului birou parlamentar din Somcuta Mare a fost inaugurat astazi. Este vorba de biroul deputatului PSD Florin Tataru care, din dorinta de a ramane aproape de cetatenii din colegiul electoral pe care ii reprezinta in parlament a deschis un birou parlamentar si in orasul Somcuta Mare.

Deputatul considera ca deschiderea acestui birou este o modalitate eficienta a reprezentarii cetatenilor din acest oras care au fost unul dintre cele mai vitregite din punct de vedere al investitiilor, Somcuta fiind una dintre localitatile unde au fost desfiintate mai multe institutii publice locale. Dupa inaugurare, a fost stabilit un program saptamanal de audiente si de intalniri cu cetatenii, parlamentarul sperand ca biroul sa fie si un centru de intalniri politice la nivel local.

„Acest oras merita o mai buna reprezentare in Parlamentul Romaniei, Guvernului si altor institutii ale statului. Nu este doar localitatea care mi-a adus victoria atunci chiar cand altii n-au putut rezista tentatiei de a colabora cu fosta putere. Somcutenii nu au facut compromis si pentru aceasta merita un respect deosebit si un efort de sprijin politic pentru mine. E de ajuns ca le-au fost desfiintate spitalul, judecatoria iar bani de investitii nu au primit. De acum, trebuie sa sprijiniti. Acasa este pentru mine si la Somcuta Mare”, a declarat deputatul PSD.

Tot ieri, parlamentarul maramuresean a participat si la festivitatea de lansare a candidatului PSD, Gheorghe Buda, pentru mandatul de primar al orasului Somcuta Mare. „Guvernul care a lovit de mai multe ori Somcuta Mare nu mai este. A fost inlocuit cu un guvern legitim si care va face bine oamenilor. Politicienii care au ignorat Somcuta Mare nu vor mai fi. Orasul are nevoie de un nou primar care sa aiba sustinere politica si initiativa, dorinta de bunastare pentru cetatenii pe care ii conduce, un om bun si cu credinta. Acest om este Gheorghe Buda iar PSD il sustine cu toate fortele pe candidatul nostru. Acest oras trebuie castigat de catre Partidul Social Democrat. ~n acest oras, sloganul politic cu care am castigat anul trecut alegerile: Invingem! Uniti suntem puternici –  s-a implinit la cel mai inalt nivel. Ati fost uniti si am castigat. Acum, trebuie sa fim uniti pentru o noua victorie, care trebuie sa fie eticheta eficientei voastre politice. Si vreau sa va spun ca ati demonstrat-o. Nu accept nimic altceva decat mobilizare exemplara si victorie. Candidatii PSD la primarie si consilierii au sustinerea deplina a mea si a partidului”, a declarat deputatul PSD, Florin Tataru.

Lăsaţi un răspuns