Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Investitii in turism la Cavnic si Baiut

delegatie in maramures

delegatie in maramures

Cavnic si Baiut – acestea sunt localitatile din Maramures pentru care italienii si spaniolii se arata interesati in ceea ce priveste investitiile in turism. Delegatii din cele doua tari au vizitat localitatile maramuresene.

Marius Sorin Bota, senator PSD de Maramures insotit de doua delegatii compuse din oameni de afaceri din Italia si Spania, a fost prezent, la sfarsitul saptamanii trecute, in localitatile Baiut si Cavnic, apartinand colegiului pe care senatorul il reprezinta in Parlamentul Romaniei.

 

„Ace?ti oameni de afaceri sunt interesati de dezvoltarea zonei turistice, a domeniului schiabil, dorind sa asigure investitii in baze de agrement si locuri de cazare in aceasta zona”, a precizat senatorul.

 

In urma solicitarii senatorului de Maramures, urmeaza sa se prezinte in zona reprezentantii Institutului National de Turism, aflat in subordinea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului. Acestia vor efectua un studiu de fezabilitate pentru statiunile turistice de la Cavnic si Baiut. Demersul vizeaza dezvoltarea zonei din punct de vedere turistic si economic prin investitii in baze de agrement si amenajarea de noi partii de schi.

Lăsaţi un răspuns