Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Mesajul lui Gheorghe Simon catre alegatorii Colegiului uninominal nr. 5 Maramures: Va chem sa fiti alaturi de USL

Gheorghe Simon

Gheorghe Simon

Candidez pentru functia de deputat in Colegiul uninominal nr. 5 (Borsa, Viseu de Sus, Bogdan Voda, Botiza, Ieud, Poienile Izei, Viseu de Jos) si am forta necesara pentru a câstiga acest mandat.  Candidez din partea Uniunii Social-Liberale (USL), singura forta politica apta sa ofere solutii la actualele probleme ale României. Candidez din partea USL- alianta politica formata din PSD, PNL si PC, la care s-a alaturat si UNPR – care este un exemplu de responsabilitate fata de viitorul acestei tari.

 

Candidez pentru functia de deputat al Colegiului uninominal nr. 5 pentru ca vreau mai mult pentru aceasta zona a Maramuresului voievodal, pentru administratiile locale si cetatenii acestui colegiu. Sunt fiu al acestor meleaguri. Aici m-am nascut si am crescut, aici traiesc si aici imi cresc copiii. Legaturile mele cu dumneavoastra, cetatenii acestui colegiu, sunt durabile si consolidate prin onestitate si sinceritate. Stând aici, in mijlocul dumneavoastra, am reusit sa va cunosc problemele. Stiu care sunt nevoile oamenilor si prioritatile administratiilor locale din acest colegiu. Prin candidatura mea pentru functia de deputat ma pun in slujba comunitatilor pe care ma angajez sa le reprezint cu responsabilitate in Parlamentul României.

 

In anii in care v-am reprezentat in calitate de consilier judetean am invatat ca forta morosenilor sta in calitatea oamenilor, in spiritul lor civic, in harnicia si inteligenta lor, in puterea de a lua decizii intelepte. Cetatenii acestui colegiu au dovedit ca stiu sa construiasca in respect fata de traditii, sa aprecieze valorile, dar sa si critice atunci când e nevoie. De aceea, va chem sa fiti alaturi de USL, alaturi de Gheorghe Simon- deputatul tau. Trebuie sa strângem rândurile, iar la alegerile parlamentare din 9 decembrie sa alegeti bine, pentru binele vostru. Mizez pe simtul dumneavoastra civic, pe capacitatea de reflectie, pe puterea de a decide intelept.

Votând Gheorghe Simon (USL) pentru Camera Deputatilor, veti avea sansa de a fi reprezentati in Parlamentul României cu cinste, eleganta si bun-simt de un politician  responsabil, onest si preocupat de problemele comunitatii.

 

Gheorghe Simon, vicepresedinte PSD Maramures, candidat USL pentru functia de deputat al Colegiului uninominal nr. 5 (Borsa, Viseu de Sus, Bogdan Voda, Botiza, Ieud, Poienile Izei, Viseu de Jos)

 

Lăsaţi un răspuns